Stránky

sobota 6. dubna 2013

Tmavozelená oáza

Každý pěstitel trávníku se snaží o jeho dokonalý vzhled v průběhu celého roku. Celoroční péče je náročná, ale když se vše povede a zadaří, výsledek rozhodně potěší.  

K celkovému výsledku si můžeme pomoci již na začátku. Při výběru travního osiva. 

Představme si travní směsi Kiepenkerl, a vytvořme si pomocí nich krásnou oázu tmavozeleného trávníku.

Firma Bruno Nebelung je německá firma s více jak 85 letou tradicí výroby osiv. Osiva zeleniny a květin jsou pojmem mezi zahradníky po celé Evropě. Z holandského střediska firmy zase putuje do celé Evropy široký sortiment cibulovin.

Zaměřme se nyní na trávníky Kiepenkerl. Firma nabízí několik řad svých osiv pro trávník. Mezi osiva s nějvyšší kvalitou se patří řada Majestic a Profi-line Kiepenkerl.



Tyto travní směsi Kiepenkerl zajišťují  vysoký  plošný  výkon  použitím jemnozrnných travních druhů, které rychle a jistě vyklíčí. Vysoký počet zrn na gram značně redukuje množství nákladů. Při srovnání  nákladů  a užitku  padne  každá  volba  na  trávník  firmy  Kiepenkerl. A to při výrazně vyšší kvalitě trávníku. 

Výsledkem úzké spolupráce s předními šlechtiteli travního osiva Vám Kipenkerl může nabídnout špičkové travní druhy, které se zakládají na nejnovějším šlechtění.


 

Tmavozelený trávník Gala


Nádhernou sytě zelenou barvu nabízí travní směs Gala tmavozelený trávník z řady Profi-Line. Traviny obsažené v této směsi zůstávají od přírody po celý rok tmavě zelené a svou barvu si zachovávají dokonce i v zimě. Díky tomu se trávník stává středem pozornosti a zelenou oázou lákající k odpočinku. 

Celoročně nabízí reprezentativní rámec, který zvýrazňuje okolní záhony s barevnými letničkami a kvetoucími okrasnými dřevinami. 

Tento reprezentační trávník ale má také velmi dobré užitné vlastnosti. Nemusíte se bát ho zatížit. Gala tmavozelený trávník lze samozřejmě užívat stejně jako každý jiný okrasný trávník. Můžete po něm chodit, hrát si a užívat zábavu.

 

Ostatní sortiment travních směsí Kiepenkerl


Kiepenkerl to jsou travní směsi pro každý účel. Od Gala trávníku, přes zátěžový, po trávník do suchých míst a směsí pro dosev.


  • zátěžový trávník - robusní trávník pro intezivní zatížení, univerzální trávník pro rodinnou zahradu 

  • pro suchá stanoviště - směs obsahující hluboce kořenící kostřavu, velmi dobře překonáváv horká období, vhodná pro suché polohy

  • pro dosev - travní směs rychle klíčící druhů. Ideální pro rychle zaplnění holých míst, vytvoří během krátké doby velmi hustý trávník.


tento sortiment je v nabídce shopu svet-travniku.cz 

Kipenkerl má v nabídce také další zajímavé a speciální travní směsi. Například travní směs pro mulčovací trávníky a Louku planých květin, Směs do stiných míst a další.


Směs pro mulčovací trávníky 


ideální pro travnaté plochy sekané mulčovací sekačkou. Snese sekání na nižší výšku, rostepomalu a díky speciálnímu složení travní směsi trávník neplstnatí.

Objevte kouzlo travních směsí Kipenkerl. Chtěte pro zahradu to nejlepší.

Žádné komentáře:

Okomentovat