Stránky

pondělí 1. června 2015

Rozmetadla Rotary - profesionálové pro Vaši zahradu

Jak aplikujete trávníkové hnojivo? Víte, že správná a rovnoměrná aplikace hnojiv je důležitá? Při předávkování může dojít k popálení trávníku a naopak při vynechání může dojít ke " zvlnění trávníku", kdy vyhnojená část rychle poroste a bude sytě zelená a vynechaná část trávníku bude živořit a mít světle zelenou až žlutou barvu a trávní bude vypadat, že roste ve vlnách.

K rovnoměrné aplikaci, rozhozu trávníkových hnojiv vám pomohou rozmetadla. Dnes Vám představím dvě se jménem Rotary.


Rozmetadla hnojiv Rotary


Rozmetadla Rotary dodává na trh německá firma Eurogreen. A můžete je také zakoupit v našem shopu.


V nabídce jsou dva typy Rotary 5 pro velké zahrady a profesionální použití, a Rotary 40 RS pro menší a střední zahrady u rodinných domů.

Konstrukce obou je podobná. Liší se velikostí zásobníku na hnojiva, velikostí záběru a typem převodovky.


Rozmetadlo Rotary 5




Profesionální rozmetadlo pro aplikaci jemně i hrubě granulovaných trávníkových a průmyslových hnojiv a jiných sypkých materiálů.

Vhodné pro střední a velké travnaté plochy na zahradách, pro sportovní trávníky, hřiště a parky. Rozmetadlo hnojiv Rotary 5 je určeno pro profesionální nasazení ve službách údržbě veřejné zeleně a sportovišť.

Jeho robustnost, zpracování, použité materiály a výkon v kombinaci s přesným dávkováním a jednoduchým použitím ocení také majitelé velkých zahrad u rodinných domů.


  • Objem zásobníku: 38 l
  • Šíře záběru: 2,7 až 3,7 m
  • Hmotnost: 14 kg
  • Kola: pneumatiky se vzdušnicemi
  • Aplikační systém: rotační talíř


Rozmetadlo Rotary 40 RS


Menší rotační rozmetadlo pro aplikaci jemně i hrubě granulovaných trávníkových a průmyslových hnojiv a jiných sypkých materiálů.

Vhodné pro menší a střední travnaté plochy u rodinných domů.

Majitelé zahrad ocení kvalitní materiály, ze kterých je rozmetadlo vyrobeno. Jeho jednoduchou obsluhu, přesné dávkování a snadný pohyb i po členité zahradě. Rozmetadlo Rotary 40 RS využijí také správci menších sportovišť nebo pro trávníky u firem a menších skladů.

  • Objem zásobníku: 22 l
  • Šíře záběru: až 2,4 m
  • Hmotnost: 7 kg
  • Kola: pneumatiky se vzdušnicemi
  • Aplikační systém: rotační talíř

Rozmetadlo - pomocník při zimní údržbě


Rozmetdlo je v podstatě celoroční pomocník. Díky použití kvalitních materiálů na výrobu rozmetadel Rotary a velkých kol, je možné rozmetadlo Rotary použít také při zimní údržbě okolí rodinných domů, bytových domů a firem. Rozmetadlo se hodí pro aplikaci posypové soli a jiných inertních materiálů.
Zaujali Vás rozmetdla Rotary? Detailní informace jsou na našem v shopu v detailu u jednotlivých typů - Rotary 5 a Rotary 40 RS. Vyberte si.

 
 

 

2 komentáře:

  1. Taky jsem nad něčím podobným přemýšlel. Mám šroubový kompresor, tak přemýšlím, že do toho zapojím vzduchotechniku a budu to pohánět hadičkami se vzduchem. Jen si říkám, jestli pak nebude jednodušší roznést to hnojivo na kolečku, než celou zimu trávit nad nějakým novým "vynálezem", který ve výsledku třikrát použiju. :D

    OdpovědětVymazat
  2. My máme klasickou benzínovou sekačku a letos jsem konečně manžela přemluvila a pořídili jsme si robotickou sekačku a to je teprve nádhera. Dva krát týdně nám jezdí po zahradě, takže máme furt perfektně upravený trávník a nemusíme pro to nic udělat :-) . Roboty miluju, doma mám vysavač a to je taky skvělý pomocník :-) .

    OdpovědětVymazat