Stránky

neděle 30. října 2011

Zahradní rýče Fiskars

Spojení dokonalého funkčního designu, zpracování a kvalitních materiálů. Komfort při práci. Ergonomie. Držadla umožňující pohodlné držení. Vysoká odolnost proti poškození. Vlastnosti a přednosti zahradních rýčů Fiskars, které tyto rýče odlišují od konkurenčních výrobků.

Rýče Fiskars jsou nabízeny ve čtyřech výrobkových řadách. Díky této široké nabídce si vybere opravdu každý.

  • Ergo Plus
  • Teleskopické rýče
  • Lehké zahradní rýče
  • Ergonomické rýče


Zahradní rýče a vidle Fiskars Ergo Plus

Špičatý rýč Fiskars Ergo plus
Prémiová řada zahradního nářadí Fiskars. Oceněná Red Hot Design Awards 2010. Rýče z této řady jsou propracovány do posledního detailu, aby ulehčily práci na zahradě a práce byla co nejpohodlnější.

Pracovní část svírá s násadou uhel 26o, což velmi minimalizuje námahu při práci. K velkému komfortu při práci slouží gelové zakončení držadla.Pracovní část rýče Fiskars Ergo Plus je vyrobena z kalené borové oceli. Ta je pevně přivařena k duté a ergonomicky tvarované násadě. Vše v barevné kombinaci černá a moderní teracotová barva.

Zahradní rýče Fiskars teleskopické

Jednoduché nastavení délky násady, nízká hmotnost, pohodlný tvar dělá z těchto rýčů nářadí pro celou rodinu.

Rýč teleskopický Fiskars
Teleskopické rýče Fiskars umožňují nastavit délku násady přesně podle potřeby různě vysokých osob. Ty pak mohou mít při práci správný postoj a pracovat v co nejpohodlnější poloze. Materiál použitý pro pracovní část je kalená borová ocel.

Lehké zahradní rýče Fiskars

Rýč lehký Fiskars
Rýče z řady lehkého zahradního nářadí se vyznačují nižší hmotností pro snížení námahy při práci. Rýče jsou vyrobeny z tvrzeného hliníku potaženého plastem. Pracovní část z kalené borové oceli. Držadlo je ergonomicky tvarované s příjemným měkkým povrchem.

Rýče z této řady jsou vhodné pro ženy a pro práci s lehčí půdou.

Ergonomické rýče Fiskars

Rýč ergonomický Fiskars
Klasická nejpožívanější řada zahradních rýčů Fiskars. Splňují ty nejnáročnější požadavky na komfort při práci. Ergonomické rýče Fiskars jsou navrženy pro co nejpřirozenější držení těla při práci a  pro snížení únavy.

Násada z ocelové trubky je potažena plastem, který izoluje ruce od chladu. Je zakončena držadlem umožňující pohodlné a přirozené držení. Držadlo je natočeno o 17o.

Pracovní část je natočena o 26o oproti násadě, je vyrobena z kalené borové oceli. Natočení snižuje únavu a námahu při práci. Čepel je spolehlivě přivařena k násadě a je naostřena pro snadné zpracování půdy.


Zahradní rýče a vidle Fiskars Vás nezklamou. Zajišťují komfort při práci díky svým ergonomickým násadám. Jsou funkční v každé situaci. Fiskarst to je méně námahy a více zahrady. Vyzkoušejte rýče Fiskars a ulehčete si námahu. Mějte radost ze zahrady!

Poznámky:

Co je to ergonomie? Ergonomie (z řečtiny ergon práce a nomos zákon) je věda zabývající se optimalizací lidské činnosti, a to zejména vhodnými rozměry a tvary nástrojů, nábytku a jiných předmětů. Více vysvětlení najdete ve Wikipedii ... .


Kam dále?

Více o Fiskars najdete na www.fiskars.com

Žádné komentáře:

Okomentovat