Stránky

neděle 19. června 2011

Zelený trávník - zn. rychle

Barva trávníku je mdlá, nevýrazná. Zelená přechází do žluta. Vezměte na trávník železo!

Pro rychle zlepšení barvy trávníku lze použít doplňkové hnojivo s obsahem železa a rychle příjímaným dusíkem. Tyto doplňková hnojiva se aplikují postřikem a jsou trávníkem příjímány velice rychle. Trávník se rychle zazelená.
Prvek Fe ( železo ) je pro trávník vhodný doplňkový prvek při jeho výživě. Zabraňuje vzniku chlorózy ( žloutnutí listů ), částečně napomáhá v boji proti mechu.


Doplňková hnojiva se železem obsahují také dusík. Ten podporuje rychlý růst, jelikož rostlina ho příjme přes list, je účinek rychlý.

Pro aplikaci lze použít přípravek Liquid Iron nebo přípravek Turbo zelený trávník RT-G 24. 


Liquid Iron

Přípravek slouží k rychlému zlepšení barvy všech druhů trávníkových povrchů a další výhodou je rozptyl rosy během krátké doby. Tekuté železo obsahuje 4 klíčové složky, které vzájemně spolupracují a dosahují vynikajících výsledků.

Čtyři klíčové složky přípravku jsou:  Železo, organický dusík, smáčedlo a hořčík s doplňkovými prvky. Tyto složky se vzájemně doplňují a přispívají k dobrému účinku.

Přípravek se aplikuje postřikovači v dávce 1-2 litry přípravku v 50 litrech vody na 500 m. Balení přípravku je kanystr o objemu 5 litrů.


Turbo zelený trávník RT-G 24

Tekuté hnojivo pro rychlé zazelenání trávníku bez zvýšeného růstu. Speciální dusíkato-železité složení zaručuje velmi rychlé zazelenání trávníku během 24 hodin, efekt vydrží cca 20 dní. Vhodné pro všechny druhy trav. Rychlá aplikace. 

Turbo zelený trávník
Nádoba přípravku je uspůsobena na rychlé použití. Pomocí rychlospojky zapojíte na hadici s vodou a aplikujete. Lze zapojit do všech zahradních rychlospojek.

Přípravek obsahuje dusík a železo. Balení přípravku je1 l.  Dávkování: 1 litr hnojiva Turbo zelený trávník / 100 m2.

Kam dále?

 Podpůrné přípravky a prostředky pro trávník 

 

Žádné komentáře:

Okomentovat